『夏休み多文化体験講座』申込受付中

【夏休み多文化体験講座申込受付中!】

夏休みに聖隷クリストファー中・高等学校で
いろいろな国の文化について学びませんか?

4つのコースがあり
「ブラジルのカポエイラ」
「韓国語」
「手話」
「英語でサイエンス」にチャレンジできます。

<開催日> 8/8(土)

<会場>  聖隷クリストファー中・高等学校

<参加費> 無料

小学生と保護者の方が一緒に参加することも可能です。ご参加をお待ちしています。

●詳細はこちら→多文化体験講座案内リーフ

Seirei Christopher Junior and Senior High School will hold a summer multicultural experiential event on August 8, 2020 (Saturday).
The classes are free. Classes are limited to 30 participants only. Please email or call if you want to reserve a slot.

1. Capoeira with Nagoas Hamamatsu Instructor Marlon Esquilão (open to all) (9:00-10:00)
  2. Basic Korean with Ms. Jeonghee Yoo (open to all) (10:30-11:30)
  3. Basic Sign Language with Hamamatsu Deaf Association (for elementary school students, parents can attend) (1:30-2:30)
  4. Fun with Science! (Marine world in a bottle) (for elementary school students, parents can attend) (3:00-4:00) [in English and Japanese)

This event is endorsed by the Hamamatsu Board of Education and Hamamatsu Foundation for International Communication and Exchange (HICE) .
Deadline of application for participation is on July 30.
( E-mail) high-school@seirei.ac.jp
Tel) 053-436-5313
Please indicate your name, sex, grade/year, attending with guardian or not, telephone number and the classes you’d like to attend.